12H GTE HYBRID

TA DIN PRODUKTIVITET
TILL NÄSTA NIVÅ.

Logset 12H GTE Hybrid – den mest produktiva skördaren i världen är en riktig vänlig jätte för lönsam storskalig avverkning. Den har allt som krävs: en revolutionerande hybrid teknologi, dubbla arbetskretsar, stark kran, robust transmission och mycket mera. Kort och gott erbjuder den stabilitet, pålitlighet och komfort i ett stort format.

teknologier

teknologier

HYBRIDTEKNIK I SKOGSMASKINER?

Dieselmotorn går med ~1500 rpm. Elmotorn hanterar effekttopparna. Inget behov av att justera varvtalet hela tiden. Du fårmer kraft, lägre bränsleförbrukning, lägre CO2-utsläpp och mindre buller. Mindre stress,för maskinen och användaren.

8H GTE Hybrid

HÖG EFFEKT, LÅG FÖRBRUKNING

ACGO Power 7,4 liters dieselmotor ger rejält med kraft tillsammans med elmotorn på 175 kW. Vår filosofi är att ha mycket kraft tillgängligt, men att använda den på ett klokt sätt. Logsets maskiner är de mest bränslesnåla skogsmaskinerna på marknaden. Med Logset får du ut det mesta av varje liter bränsle du använder. Och ännu viktigare, du har alltid kraft för alla uppgifter när det behövs.

ALLT FÖR EN BRA ANVÄNDARUPPLEVELSE

Din maskin är så bra som den känns. Vår hytt har rykte om sig att ha bra sikt, mycket utrymme och låga ljudnivåer. Manöverdonen kan konfigureras för att passa alla förares behov. TOC-MD 2 håller dig uppdaterad med all nödvändig information. Bra balans, bra flyt och tillräckligt med kraft för flera uppgifter samtidigt. Allt som behövs för användaren att lyckas hela dagen. Och vi vet, dagen kan bli riktigt lång!

AVANCERAD TEKNIK

Logsets skogsskördare är ett fenomenalt exempel på modern teknik. Kraftigt stål kombinerat med 200000 rader kod plus de senaste elektriska och hydrauliska innovationerna. Allt är gjort för maximal produktion med rimlig mängd föraransträngning. Allt i ett robust stålskal som är byggt för att hålla och producera.

12H GTE HYBRID

i ett nötskal

teknisk data

Egenvikt från 24 500 kg
Effekt vid 1850 rpm369 kW (502 hk)
Vridmoment vid 1500 rpm2 080 Nm
TypAGCO Power 74 LFTN
StegEU Stage V, EPA Tier 4 final
Effekt vid 1850 rpm214 kW (291 hk)
Vridmoment vid 1500 rpm1 280 Nm
Bränsle tank, net480 l
DEF tank40 l
 
Effekt vid 1850 rpm155 kW (211 hk)
Vridmoment 0-1950 rpm800 Nm
 
TypHydrostatisk mekanisk
Dragkraft220 kN
Växellåda2 växlar
 
Flöde 1 000 r/min210 + 210 l/min
Hydrauloljetank, net305 l
 
StyrsystemTOC 2
MätsystemTOC-MD 2
Batterispänning24 V

Säkerhetstestad och godkänd hytt • Roterande och nivellerande hytt (tillval)

Fram780/50-28.5 (option: 710/55-28.5)
Bak780/50-28.5 (option: 710/55-28.5)
 
KranMesera 285 H
Lyftkapacitet280 kNm
Räckvidd9,7 m
 
ModellTH75, TH85
 

Kontakta din lokala återförsäljare för mera information om tillvalsutrustning.

features

features

JAG ÄR SMIDIG

Logsets skördare är mycket smidiga. Hjulen följer tätt i spåren och det är även möjligt att göra snäva svängar med bra balans. God smidighet gör det möjligt att skörda små ..

MED UNDERHÅLL I ÅTANKE

Logsets maskiner är byggda för att hållas i gott skick. Flera avancerade lösningar gör underhållet av Logset enkelt: Komponenter och servicepunkter är lättåtkomligt placerade för underhåll. Alla väsentliga komponenter är ..

LÅG BRÄNSLEFÖRBRUKNING

All kraft du behöver, med låg bränsleförbrukning. Våra maskiner har gott om kraft att som du kan använda klokt. Allt för att göra det bra för miljön och din ekonomi.

STÄNGNINGSHJÄLP FÖR HYTTDÖRREN

En enkel men bra pryl: Din hyttdörr kan öppnas/stängas med ett finger. Det pneumatiska dörrstängningshandtaget är praktiskt vid arbete på blåsiga dagar eller i branta terränger.

STARKT CHASSI FÖR STARKA MÄNNISKOR

Logsets maskinchassi är starkt baserat på originaldesignen från 90-talet. Den byggdes för att vara den mest hållbara maskinen i skogen. Och ja, vi använder fortfarande några av dessa 30 år ..

TILT & ROTATION AV HYTTEN

Skördarens hytt anpassar sig efter terrängskillnaderna så att du alltid sitter fintoch rakt. Den justerbara hyttens rotation gör att du har bästa möjliga sikt över dinavverkning.

ANPASSADE MANÖVERDON

Logsets joystick är helt anpassningsbar. Du kan spara varje enskild funktion till den knapp du vill. Vårt mål är att du inte ska behöva flytta handen långt från manöverdonen för ..

VARDE LJUS!

Du kan inte kapa det du inte ser. Optimal belysning tillsammans med bred sikt från Logset-hytten ger dig en bättre, tryggare och säkrare arbetsmiljö. Den snygga och robusta belysningen ger ..

KRANTILT

Krantilt är ett mycket användbart alternativ vid arbete i krävande terräng. Med krantilt kan du uppnå optimal balans och fällningsriktningen är lättare att styra. Du kan alltid göra raka rörelser, ..

DEX (DECELERATE ASSISTENT OCH PROTECTION SYSTEM)

DeX är en intelligent motorbromsassistent som styr skotaren i situationer som kräver högre motorbromsmoment, till exempel vid körning i branta nedförsbackar. DeX förbättrar inte bara säkerheten och komforten för föraren, ..

SKOTARENS HYTT

En av de rymligaste hytterna på marknaden. En elegant och enkel design byggd med maximal sikt och användbarhet i åtanke. Du kan förresten se alla dina hjul från din Logset-hytt. ..

TOC-MD 2

Logset-maskinerna drivs och styrs av vårt avancerade styrsystem, TOC-MD 2. Exakt mätning, enkel styrning och möjligheten att anpassa layouten på dina manöverdon ger dig ett flexibelt sätt att köra maskinen ..

galleri

GALLERI

VIDEOKLIPP

VIDEOKLIPP

VIDEO BY @forestmachine_impressions:

THE STRONGEST

LOGSET 12H GTE HYBRID
Forstbetrieb Hans Kinze 
Germany, Nordhein-Westfalen