Logset

12H GTE HYBRID

TA DIN PRODUKTIVITET
TILL NÄSTA NIVÅ.

Logset 12H GTE Hybrid – den mest produktiva skördaren i världen är en riktig vänlig jätte för lönsam storskalig avverkning. Den har allt som krävs: en revolutionerande hybrid teknologi, dubbla arbetskretsar, stark kran, robust transmission och mycket mera. Kort och gott erbjuder den stabilitet, pålitlighet och komfort i ett stort format.

teknologier

teknologier

HYBRIDTEKNIK I SKOGSMASKINER?

Dieselmotorn går med ~1500 rpm. Elmotorn hanterar effekttopparna. Inget behov av att justera varvtalet hela tiden. Du fårmer kraft, lägre bränsleförbrukning, lägre CO2-utsläpp och mindre buller. Mindre stress,för maskinen och användaren.

8H GTE Hybrid

HÖG EFFEKT, LÅG FÖRBRUKNING

ACGO Power 7,4 liters dieselmotor ger rejält med kraft tillsammans med elmotorn på 175 kW. Vår filosofi är att ha mycket kraft tillgängligt, men att använda den på ett klokt sätt. Logsets maskiner är de mest bränslesnåla skogsmaskinerna på marknaden. Med Logset får du ut det mesta av varje liter bränsle du använder. Och ännu viktigare, du har alltid kraft för alla uppgifter när det behövs.

ALLT FÖR EN BRA ANVÄNDARUPPLEVELSE

Din maskin är så bra som den känns. Vår hytt har rykte om sig att ha bra sikt, mycket utrymme och låga ljudnivåer. Manöverdonen kan konfigureras för att passa alla förares behov. TOC MD2 håller dig uppdaterad med all nödvändig information. Bra balans, bra flyt och tillräckligt med kraft för flera uppgifter samtidigt. Allt som behövs för användaren att lyckas hela dagen. Och vi vet, dagen kan bli riktigt lång!

AVANCERAD TEKNIK

Logsets skogsskördare är ett fenomenalt exempel på modern teknik. Kraftigt stål kombinerat med 200000 rader kod plus de senaste elektriska och hydrauliska innovationerna. Allt är gjort för maximal produktion med rimlig mängd föraransträngning. Allt i ett robust stålskal som är byggt för att hålla och producera.

12H GTE HYBRID

i ett nötskal

teknisk data

Egenvikt från, kg 24 500
 
Effekt vid 1950 rpm, kW382 (510 hk)
Vridmoment vid 1500 rpm, Nm2 000
 
TypAGCO Power 74 LFTN
StegEU Stage V
Effekt vid 1850 rpm, kW214 (291 hk)
Vridmoment vid 1500 rpm, Nm1 200
Bränsle tank, l500
DEF tank, l40
 
Effekt vid 1850 rpm, kW155 (240 hk)
Vridmoment 0-1950 rpm, Nm800
 
TypHydrostatisk mekanisk
Dragkraft, kN230
Växellåda2 växlar
 
Flöde /1 000 r/min, l/min210 + 210
Hydrauloljetank, l400
 
StyrsystemTOC 2
MätsystemTOC-MD 2
Batterispänning24 V

Säkerhetstestad och godkänd hytt • Roterande och nivellerande hytt (tillval)

Fram780/50-28.5
Bak780/50-28.5
 
KranMesera 285H
Lyftkapacitet, kNm280
Räckvidd, m9.7
 
ModellTH75 & TH85
 

Kontakta din lokala återförsäljare för mera information om tillvalsutrustning.

features

features

LÅG BRÄNSLEFÖRBRUKNING

All kraft du behöver, med låg bränsleförbrukning. Våra maskiner har gott om kraft att som du kan använda klokt. Allt för att göra det bra för miljön och din ekonomi.

TOC-MD 2

Logset-maskinerna drivs och styrs av vårt avancerade styrsystem, TOC-MD 2. Exakt mätning, enkel styrning och möjligheten att anpassa layouten på dina manöverdon ger dig ett flexibelt sätt att köra maskinen ..

TILT & ROTATION AV HYTTEN

Skördarens hytt anpassar sig efter terrängskillnaderna så att du alltid sitter fintoch rakt. Den justerbara hyttens rotation gör att du har bästa möjliga sikt över dinavverkning.

VARDE LJUS!

Du kan inte kapa det du inte ser. Optimal belysning tillsammans med bred sikt från Logset-hytten ger dig en bättre, tryggare och säkrare arbetsmiljö. Den snygga och robusta belysningen ger ..

ANPASSADE MANÖVERDON

Logsets joystick är helt anpassningsbar. Du kan spara varje enskild funktion till den knapp du vill. Vårt mål är att du inte ska behöva flytta handen långt från manöverdonen för ..

JAG ÄR SMIDIG

Logsets skördare är mycket smidiga. Hjulen följer tätt i spåren och det är även möjligt att göra snäva svängar med bra balans. God smidighet gör det möjligt att skörda små ..

STÄNGNINGSHJÄLP FÖR HYTTDÖRREN

En enkel men bra pryl: Din hyttdörr kan öppnas/stängas med ett finger. Det pneumatiska dörrstängningshandtaget är praktiskt vid arbete på blåsiga dagar eller i branta terränger.

STARKT CHASSI FÖR STARKA MÄNNISKOR

Logsets maskinchassi är starkt baserat på originaldesignen från 90-talet. Den byggdes för att vara den mest hållbara maskinen i skogen. Och ja, vi använder fortfarande några av dessa 30 år ..

KRANTILT

Krantilt är ett mycket användbart alternativ vid arbete i krävande terräng. Med krantilt kan du uppnå optimal balans och fällningsriktningen är lättare att styra. Du kan alltid göra raka rörelser, ..

MED UNDERHÅLL I ÅTANKE

Logsets maskiner är byggda för att hållas i gott skick. Flera avancerade lösningar gör underhållet av Logset enkelt: Komponenter och servicepunkter är lättåtkomligt placerade för underhåll. Alla väsentliga komponenter är ..

galleri

GALLERI

VIDEOKLIPP

VIDEOKLIPP

VIDEO BY @forestmachine_impressions:

THE STRONGEST

LOGSET 12H GTE HYBRID
Forstbetrieb Hans Kinze 
Germany, Nordhein-Westfalen