Logset

5FP GT

PREMIUM VERSIONEN AV LOGSET 5F GT MED EXTRA KRAFT

Logset 5FP GT är en mångsidig skotare. Den är kompakt och smidig för gallring, men har tillräcklig kraft för slutavverkning. Det är en 12 tons skotare med rejäla komponenter för sin storlek.

teknologier

teknologier

BRÄNSLEEFFEKTIV OCH KRAFTFULL

Den 6-cylindriga 7,4 liters AGCO Power motorn har tillräckligt vridmoment i allalägen med en låg bränsleförbrukning. Maskinen klarar av att hålla önskad körhastighet även under krävande körförhållanden. Driftsäkerheten är hög och behovet av reservdelar blir därmed minimal. Tack vare dessa egenskaper har skotaren en högkapacitet med exceptionellt låga driftskostnader.

BEKVÄM OCH LÄTT ATT STYRA

Hytten har en effektiv ljudisolering och de stora rundade fönster-rutorna erbjuder bra sikt i alla riktningar. Det användarvänliga TOC 2 styrsystemet ger en bra precision både vid körning med kran och med transmission. Föraren kan köra snabbt och effektivt utan desto större ansträngning. Tack vare en automatisk farthållare kan körhastigheten enkelt justeras meden potentiometer.

HYTT

Hytten erbjuder förstaklassig komfort och obehindradsikt både vid körning och vid lastning. Den är rymlig och har stora förvaringsutrymmen. Skotaren är lätt att manövrera då föraren har bra uppsikt över hjulen

ANPASSADE MANÖVERDON

Skotaren är försedd med ett användarvänligt Logset Total Operation and Control 2 (TOC 2) styrsystem. Tack vare styrsystemet blir det en mjuk och smidig körupplevelse som sparar bränsle. Krankontrollen är snabb och med högprecision. Om skotaren har flera förarekan de spara sina personliga inställningar för kranen i programmet.

5FP GT

i ett nötskal

Teknisk data

Egenvikt, kg16 500
Lastkapacitet, kg12 000
 
Lastutrymme, m24.3
Lastutrymme längd, m (in, ft)4.4
 
TypAGCO Power 74 AWF
Steg
Stage V
Effekt vid 1900 rpm170 (230 hk)
Vridmoment vid 1500 rpm, Nm1000
Bränsletank, l188
DEF tank, l30
 
TypHydrostatisk mekanisk
Dragkraft, kN169
Växellåda2 växlar
OhjausKuorman tunnistusvipu
 
Pumpstorlek, cm3140
Tryck, Mpa23
Hydrauloljetank, l175
 
StyrsystemTOC 2
Batterispänning24 V

Säkerhetstestad och godkänd hytt

 
Standard710/45-26,5
Valfritt600
 
KranMesera 83
Räckviddsalternativ, m7.2/8.5/10
Lyftmoment, kNm106
Rotator, °360
 

Kontakta din lokala återförsäljare för mera information om tillvalsutrustning.

features

features

STÄNGNINGSHJÄLP FÖR HYTTDÖRREN

En enkel men bra pryl: Din hyttdörr kan öppnas/stängas med ett finger. Det pneumatiska dörrstängningshandtaget är praktiskt vid arbete på blåsiga dagar eller i branta ..

ANPASSADE MANÖVERDON

Logsets joystick är helt anpassningsbar. Du kan spara varje enskild funktion till den knapp du vill. Vårt mål är att du inte ska behöva flytta ..

LÅG BRÄNSLEFÖRBRUKNING

All kraft du behöver, med låg bränsleförbrukning. Våra maskiner har gott om kraft att som du kan använda klokt. Allt för att göra det bra ..

JAG ÄR SMIDIG

Logsets skördare är mycket smidiga. Hjulen följer tätt i spåren och det är även möjligt att göra snäva svängar med bra balans. God smidighet gör ..

TILT & ROTATION AV HYTTEN

Skördarens hytt anpassar sig efter terrängskillnaderna så att du alltid sitter fintoch rakt. Den justerbara hyttens rotation gör att du har bästa möjliga sikt över ..

VARDE LJUS!

Du kan inte kapa det du inte ser. Optimal belysning tillsammans med bred sikt från Logset-hytten ger dig en bättre, tryggare och säkrare arbetsmiljö. Den ..

KRANTILT

Krantilt är ett mycket användbart alternativ vid arbete i krävande terräng. Med krantilt kan du uppnå optimal balans och fällningsriktningen är lättare att styra. Du ..

STARKT CHASSI FÖR STARKA MÄNNISKOR

Logsets maskinchassi är starkt baserat på originaldesignen från 90-talet. Den byggdes för att vara den mest hållbara maskinen i skogen. Och ja, vi använder fortfarande ..

MED UNDERHÅLL I ÅTANKE

Logsets maskiner är byggda för att hållas i gott skick. Flera avancerade lösningar gör underhållet av Logset enkelt: Komponenter och servicepunkter är lättåtkomligt placerade för ..

TOC-MD 2

Logset-maskinerna drivs och styrs av vårt avancerade styrsystem, TOC-MD 2. Exakt mätning, enkel styrning och möjligheten att anpassa layouten på dina manöverdon ger dig ett ..