6HP GTE

MEDELSTOR OCH BRÄNSLESNÅLSKÖRDARE MED BÄSTA PRESTANDA

Logset 6HP GTE är en medelstor, mångsidig och bränslesnål skördare. Det är en snabb, smidig och stark maskin för klenare gallring och medelgrov slutavverkning. I sådana förhållanden har den en optimalproduktivitet och ger den bästa möjliga totalekonomin.

teknologier

teknologier

STABILITET OCH BÄRIGHET MED ÅTTA HJUL

Logset 6HP GTE är en stabil maskin. De åtta hjulen ger maskinen utmärktprestanda i alla typer av terräng: utmärkt dragkraft och stabilitet i branta backar, samt bärförmåga på mjuk mark. När skördaren har band runtom kanden göra avverkningar på platser som inte var möjligt tidigare

HÖG EFFEKT, LÅG FÖRBRUKNING

Den bränslesnåla 6-cylindriga 7,4 l dieselmotorn har gott om effekt och vridmoment som räcker väl till för hydraulpumpen på 190 cm³.

ALLT FÖR EN BRA ANVÄNDAR­UPPLEVELSE

Din maskin är så bra som den känns. Vår hytt har rykte om sig att ha bra sikt, mycket utrymme och låga ljudnivåer. Manöverdonen kan konfigureras för att passa alla förares behov. TOC MD2 håller dig uppdaterad med all nödvändig information. Bra balans, bra flyt och tillräckligt med kraft för flera uppgifter samtidigt. Allt som behövs för användaren att lyckas hela dagen. Och vi vet, dagen kan bli riktigt lång!

AVANCERAD TEKNIK

Logsets skogsskördare är ett fenomenalt exempel på modern teknik. Kraftigt stål kombinerat med 200000 rader kod plus de senaste elektriska och hydrauliska innovationerna. Allt är gjort för maximal produktion med rimlig mängd föraransträngning. Allt i ett robust stålskal som är byggt för att hålla och producera.

6H GTE

i ett nötskal

TEKNISK DATA

Egenvikt, from21 000 kg
TypAGCO Power 74 LFTN
StegEU Stage V, EPA Tier 4 final
Effekt vid 1850 rpm190 kW (258 hk)
Vridmoment vid 1500 rpm1 130
Bränsletank, net495 l
DEF tank 40 l
 
TypHydrostatisk mekanisk
Dragkraft171 kN
Växellåda2 växlar
 
Flöde 1 000 rpm190 l/min
Hydrauloljetank305 l
 
StyrsystemTOC 2
MätsystemTOC-MD 2
Batterispänning24 V

Säkerhetstestad och godkänd hytt + Roterande och nivellerande hytt

Fram710/45-26.5 (option: 600/55-26.5, 800/40-26.5)
Bak710/45-26.5 (option: 600/55-26.5, 800/40-26.5)
KranMesera 221 H
Lyftmoment188 kNm
Räckviddsalternativ8,3/10/11,1 m
ModellTH55, TH65
 

Kontakta din lokala återförsäljare för mer information om andra alternativ.

features

features

MED UNDERHÅLL I ÅTANKE

Logsets maskiner är byggda för att hållas i gott skick. Flera avancerade lösningar gör underhållet av Logset enkelt: Komponenter och servicepunkter är lättåtkomligt placerade för underhåll. Alla väsentliga komponenter är ..

LÅG BRÄNSLEFÖRBRUKNING

All kraft du behöver, med låg bränsleförbrukning. Våra maskiner har gott om kraft att som du kan använda klokt. Allt för att göra det bra för miljön och din ekonomi.

KRANTILT

Krantilt är ett mycket användbart alternativ vid arbete i krävande terräng. Med krantilt kan du uppnå optimal balans och fällningsriktningen är lättare att styra. Du kan alltid göra raka rörelser, ..

ANPASSADE MANÖVERDON

Logsets joystick är helt anpassningsbar. Du kan spara varje enskild funktion till den knapp du vill. Vårt mål är att du inte ska behöva flytta handen långt från manöverdonen för ..

VARDE LJUS!

Du kan inte kapa det du inte ser. Optimal belysning tillsammans med bred sikt från Logset-hytten ger dig en bättre, tryggare och säkrare arbetsmiljö. Den snygga och robusta belysningen ger ..

STARKT CHASSI FÖR STARKA MÄNNISKOR

Logsets maskinchassi är starkt baserat på originaldesignen från 90-talet. Den byggdes för att vara den mest hållbara maskinen i skogen. Och ja, vi använder fortfarande några av dessa 30 år ..

STÄNGNINGSHJÄLP FÖR HYTTDÖRREN

En enkel men bra pryl: Din hyttdörr kan öppnas/stängas med ett finger. Det pneumatiska dörrstängningshandtaget är praktiskt vid arbete på blåsiga dagar eller i branta terränger.

JAG ÄR SMIDIG

Logsets skördare är mycket smidiga. Hjulen följer tätt i spåren och det är även möjligt att göra snäva svängar med bra balans. God smidighet gör det möjligt att skörda små ..

TILT & ROTATION AV HYTTEN

Skördarens hytt anpassar sig efter terrängskillnaderna så att du alltid sitter fintoch rakt. Den justerbara hyttens rotation gör att du har bästa möjliga sikt över dinavverkning.

TOC-MD 2

Logset-maskinerna drivs och styrs av vårt avancerade styrsystem, TOC-MD 2. Exakt mätning, enkel styrning och möjligheten att anpassa layouten på dina manöverdon ger dig ett flexibelt sätt att köra maskinen ..

VIDEOKLIPP

VIDEOKLIPP

VIDEO BY @forestmachine_impressions:

6HP GTE *snow*

LOGSET 6HP GTE
Forstbetrieb Hans Kinze 
Germany, Nordhein-Westfalen