8H GTE HYBRID

TA DIN PRODUKTIVITET
TILL NÄSTA NIVÅ.

Logset 8H GTE Hybrid skördaren är en medelstor maskin medförvånansvärt mycket kraft. Skördaren saktar inte ned när den belastas hårt, utan den klarar galant av även tuffa utmaningar. Dieselmotorn jobbar medoptimal belastning, medan hybridsystemets elmotor erbjuder de extra104 kW (142 hk) som behövs under fällning och uppbearbetning av tungaträd. Hybridskördaren kan belastas med både kran körning och matning samtidigt utan risk för överbelastning.

teknologier

teknologieR

HYBRIDTEKNIK I SKOGSMASKINER?

Dieselmotorn går med ~1500 rpm. Elmotorn hanterar effekttopparna. Inget behov av att justera varvtalet hela tiden. Du fårmer kraft, lägre bränsleförbrukning, lägre CO2-utsläpp och mindre buller. Mindre stress, för maskinen och användaren.

HÖG EFFEKT, LÅG FÖRBRUKNING

ACGO Power 7,4 liters dieselmotor ger gott om kraft tillsammans med elmotorn på 104 kW. Vår filosofi är att ha mycket kraft tillgängligt, men att använda den på ett klokt sätt. Logsets maskiner är de mest bränslesnåla skogsmaskinerna på marknaden. Med Logset får du ut det mesta av varje liter bränsle du använder. Och ännu viktigare, du har alltid kraft för alla uppgifter när det behövs.

ALLT FÖR EN BRA ANVÄNDA­RUPPLEVELSE

Din maskin är så bra som den känns. Vår hytt har rykte om sig att ha bra sikt, mycket utrymme och låga ljudnivåer. Manöverdonen kan konfigureras för att passa alla förares behov. TOC-MD 2 håller dig uppdaterad med all nödvändig information. Bra balans, bra flyt och tillräckligt med kraft för flera uppgifter samtidigt. Allt som behövs för användaren att lyckas hela dagen. Och vi vet, dagen kan bli riktigt lång!

AVANCERAD TEKNIK

Logsets skogsskördare är ett fenomenalt exempel på modern teknik. Kraftigt stål kombinerat med 200000 rader kod plus de senaste elektriska och hydrauliska innovationerna. Allt är gjort för maximal produktion med rimlig mängd föraransträngning. Allt i ett robust stålskal som är byggt för att hålla och producera.

8h gte hybrid

i ett nötskal

teknisk data

Egenvikt från23 000 kg
Effekt vid 1850 rpm311 kW (422 hk)
Vridmoment vid 1500 rpm1 780 Nm
 
TypAGCO Power 74 LFTN
StegEU Stage V, EPA Tier 4 final
Effekt vid 1850 rpm214 kW (291 hk)
Vridmoment vid 1500 rpm1 280 Nm
Bränsle tank, net390 l
DEF tank40 l
 
Effekt vid 1850 rpm97 kW (132 hk)
Vridmoment 0-1950 rpm500 Nm
 
TypHydrostatisk mekanisk
Dragkraft195 kN
Växellåda2 växlar
 
Flöde 1 000 rpm210 + 180 l/min
Hydrauloljetank, net195 l
 
StyrsystemTOC 2
MätsystemTOC-MD 2
Batterispänning24 V

Säkerhetstestad och godkänd hytt  •  Roterande och nivellerande hytt (tillval)

Fram710/45-26.5 (option: 600/55-26.5, 800/40-26.5)
Bak710/45-26.5 (option: 600/55-26.5, 800/40-26.5)
 
KranMesera 241 H
Lyftkapacitet240 kNm
Räckvidd10,3/11,1 m
ModellTH55, TH65, TH75
 

Kontakta din lokala återförsäljare för mera information om tillvalsutrustning.

features

features

LÅG BRÄNSLEFÖRBRUKNING

All kraft du behöver, med låg bränsleförbrukning. Våra maskiner har gott om kraft att som du kan använda klokt. Allt för att göra det bra ..

SKOTARENS HYTT

En av de rymligaste hytterna på marknaden. En elegant och enkel design byggd med maximal sikt och användbarhet i åtanke. Du kan förresten se alla ..

TILT & ROTATION AV HYTTEN

Skördarens hytt anpassar sig efter terrängskillnaderna så att du alltid sitter fintoch rakt. Den justerbara hyttens rotation gör att du har bästa möjliga sikt över ..

MED UNDERHÅLL I ÅTANKE

Logsets maskiner är byggda för att hållas i gott skick. Flera avancerade lösningar gör underhållet av Logset enkelt: Komponenter och servicepunkter är lättåtkomligt placerade för ..

KRANTILT

Krantilt är ett mycket användbart alternativ vid arbete i krävande terräng. Med krantilt kan du uppnå optimal balans och fällningsriktningen är lättare att styra. Du ..

ANPASSADE MANÖVERDON

Logsets joystick är helt anpassningsbar. Du kan spara varje enskild funktion till den knapp du vill. Vårt mål är att du inte ska behöva flytta ..

STARKT CHASSI FÖR STARKA MÄNNISKOR

Logsets maskinchassi är starkt baserat på originaldesignen från 90-talet. Den byggdes för att vara den mest hållbara maskinen i skogen. Och ja, vi använder fortfarande ..

STÄNGNINGSHJÄLP FÖR HYTTDÖRREN

En enkel men bra pryl: Din hyttdörr kan öppnas/stängas med ett finger. Det pneumatiska dörrstängningshandtaget är praktiskt vid arbete på blåsiga dagar eller i branta ..

TOC-MD 2

Logset-maskinerna drivs och styrs av vårt avancerade styrsystem, TOC-MD 2. Exakt mätning, enkel styrning och möjligheten att anpassa layouten på dina manöverdon ger dig ett ..

DEX (DECELERATE ASSISTENT OCH PROTECTION SYSTEM)

DeX är en intelligent motorbromsassistent som styr skotaren i situationer som kräver högre motorbromsmoment, till exempel vid körning i branta nedförsbackar. DeX förbättrar inte bara ..

VARDE LJUS!

Du kan inte kapa det du inte ser. Optimal belysning tillsammans med bred sikt från Logset-hytten ger dig en bättre, tryggare och säkrare arbetsmiljö. Den ..

JAG ÄR SMIDIG

Logsets skördare är mycket smidiga. Hjulen följer tätt i spåren och det är även möjligt att göra snäva svängar med bra balans. God smidighet gör ..

galleri

GALLERI