Logset

5HP GT

KOMPAKT SEXHJULIG SKÖRDARE FÖR GALLRINGAR

Logset 5HP GT skördaren är den minsta skördaren i Logsetsproduktprogram. Denna maskin är utrustad med en 7,4 liters 6-cylindrig dieselmotor på 170 kW och med senaste SCR teknologi. Den kompakta uppbyggnaden kombinerat med den starka motorn gör skördaren till en mångsidig maskin, även om skördaren i huvudsak är designad för gallringar.

teknologier

teknologier

VÄLAVVÄGDA KOMPONENTER

Den rättdimensionerade motorn samt den välavstämda hydrauliken ger fart åt både kran och aggregat, och skapar en balanserad helhet. Skördaren har 22,5 tums däck framtill, och stora 34 tums däck baktill. Skördarmodellenklarar galant avverkningar med små och medelstora träd.

HÖG EFFEKT, LÅG FÖRBRUKNING

Tack vare den bränslesnåla 6-cylindriga AGCO Power 7,4 l dieselmotorn är Logset 5HP GT skördaren det mest ekonomiska valet i jämförelse medandra skördare i samma storleksklass. Den rätt dimensionerade motorn, den välavstämda hydrauliken och det förnyade TOC-MD 2 mätsystemet avlastarmotorn och bränsleförbrukningen hålls därmed på en låg nivå.

ALLT FÖR EN BRA ANVÄNDAR­UPPLEVELSE

Din maskin är så bra som den känns. Vår hytt har rykte om sig att ha bra sikt, mycket utrymme och låga ljudnivåer. Manöverdonen kan konfigureras för att passa alla förares behov. TOC MD2 håller dig uppdaterad med all nödvändig information. Bra balans, bra flyt och tillräckligt med kraft för flera uppgifter samtidigt. Allt som behövs för användaren att lyckas hela dagen. Och vi vet, dagen kan bli riktigt lång!

AVANCERAD TEKNIK

Logsets skogsskördare är ett fenomenalt exempel på modern teknik. Kraftigt stål kombinerat med 200000 rader kod plus de senaste elektriska och hydrauliska innovationerna. Allt är gjort för maximal produktion med rimlig mängd föraransträngning. Allt i ett robust stålskal som är byggt för att hålla och producera.

5HP GT

i ett nötskal

TEKNISK DATA

Egenvikt, kg från15 000
 
TypAGCO Power 74 LFTN
StegEU Stage V
Effekt vid 1900 rpm, kW170 (230 hk)
Vridmoment vid 1500 rpm, Nm1000
Bränsletank, l600
DEF tank, l40
 
TypeHydrostatisk mekanisk
Dragkraft, kN135
Växellåda2 växlar
 
Flöde 1 000 rpm, l/minStandard: 190
Hydrauloljetank, l240
 
StyrsystemTOC 2
MätsystemTOC-MD 2
Batterispänning24 V

Säkerhetstestad och godkänd hytt +
Roterande och nivellerande hytt

 
Fram600/50-22.5; 710/40-22.5
Bak600/65-34;   700/55-34
 
KranMesera 221H
Lyftmoment, kNm188
Räckviddsalternativ, m8.3/10/11
 
ModellTH45, TH55, TH65
 

Kontakta din lokala återförsäljare för mera information om tillvalsutrustning.

features

features

STÄNGNINGSHJÄLP FÖR HYTTDÖRREN

En enkel men bra pryl: Din hyttdörr kan öppnas/stängas med ett finger. Det pneumatiska dörrstängningshandtaget är praktiskt vid arbete på blåsiga dagar eller i branta terränger.

MED UNDERHÅLL I ÅTANKE

Logsets maskiner är byggda för att hållas i gott skick. Flera avancerade lösningar gör underhållet av Logset enkelt: Komponenter och servicepunkter är lättåtkomligt placerade för underhåll. Alla väsentliga komponenter är ..

TOC-MD 2

Logset-maskinerna drivs och styrs av vårt avancerade styrsystem, TOC-MD 2. Exakt mätning, enkel styrning och möjligheten att anpassa layouten på dina manöverdon ger dig ett flexibelt sätt att köra maskinen ..

STARKT CHASSI FÖR STARKA MÄNNISKOR

Logsets maskinchassi är starkt baserat på originaldesignen från 90-talet. Den byggdes för att vara den mest hållbara maskinen i skogen. Och ja, vi använder fortfarande några av dessa 30 år ..

TILT & ROTATION AV HYTTEN

Skördarens hytt anpassar sig efter terrängskillnaderna så att du alltid sitter fintoch rakt. Den justerbara hyttens rotation gör att du har bästa möjliga sikt över dinavverkning.

LÅG BRÄNSLEFÖRBRUKNING

All kraft du behöver, med låg bränsleförbrukning. Våra maskiner har gott om kraft att som du kan använda klokt. Allt för att göra det bra för miljön och din ekonomi.

VARDE LJUS!

Du kan inte kapa det du inte ser. Optimal belysning tillsammans med bred sikt från Logset-hytten ger dig en bättre, tryggare och säkrare arbetsmiljö. Den snygga och robusta belysningen ger ..

ANPASSADE MANÖVERDON

Logsets joystick är helt anpassningsbar. Du kan spara varje enskild funktion till den knapp du vill. Vårt mål är att du inte ska behöva flytta handen långt från manöverdonen för ..

JAG ÄR SMIDIG

Logsets skördare är mycket smidiga. Hjulen följer tätt i spåren och det är även möjligt att göra snäva svängar med bra balans. God smidighet gör det möjligt att skörda små ..

KRANTILT

Krantilt är ett mycket användbart alternativ vid arbete i krävande terräng. Med krantilt kan du uppnå optimal balans och fällningsriktningen är lättare att styra. Du kan alltid göra raka rörelser, ..