LOGSET OY JA BCA FOREST SOLUTION SRL YHTEISTYÖHÖN ROMANIASSA

10.10.2023

Logset Oy ja BCA Forest Solution Srl on solminut jälleenmyyntisopimuksen Romanian markkinoille. Yhteistyö alkoi jo heinäkuussa, sopimus allekirjoitettiin Austroforma-messuilla Itävallan Stühlekissa syyskuun lopussa.

Romania on yksi Euroopan maista, joissa Logset näkee potentiaalia metsäkonemarkkinoiden kasvuun. ”Romaniassa operoi jo useita Logsetin metsäkoneita, joten tarvitsimme kumppanin, jolla on kyky hypätä liikkuvaan junaan myös tuotetuen ja varaosajakelun saralla. BCA Forest Solutionin osaaminen on hyvin linjassa Logsetin asiakaslähtöisen toimintatavan kanssa. Yhdessä voimme rakentaa erinomaisen asiakastuen Romaniaan”, kertoo Logsetin aluemyyntijohtaja Mikko Laurila.


BCA Forest Solution Srl on perustettu vuonna 2017 pääfokuksena metsäkonehuolto ja tekninen tuki. Cosmin Bularca, yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja kertoo ”Taustani on metsäkonehuollon puolella. Nyt kun Florent Salladin tuli mukaan yritykseen, Logsetin metsäkoneiden myynti, markkinointi ja huoltotoiminnat soveltuvat erinomaisesti toimintaamme.”

“BCA Forest Solution on nuori ja dynaaminen yritys, jolla on vahva tietotaito
Romanian metsäkonemarkkinoiden huolto- ja varaosapalveluista. Se on erinomainen lähtökohta Logset-metsäkoneiden myynnille ja markkinoinnille Romaniassa,” Pascal Rety, Logsetin myyntijohtaja kertoo.

Vasemmalta oikealle: Pascal Réty (Logset Oy), Cosmin Bularca (BCA), Mikko Laurila (Logset Oy) ja Florent Salladin (BCA).

>lataa kuva

LISÄTIETOJA

Pascal Réty, Logset Oy
pascal.rety[at]logset.fi
+358 45 652 5645

Cosmin Bularca
BCA Forest Solution Srl
contact[at]bca-solution.ro
+40 729690339

LINKIT

VIIMEISIMMÄT UUTISET:

Uusi karttaohjelmisto julkaistaan 2024

Maanantai, 11 joulukuuta 2023 Logset laajentaa digitaalisten ratkaisujen valikoimaansa voidakseen tarjota korkeamman tehokkuuden yhdistettynä kevyempään jalanjälkeen metsätaloudessa. Hanke on osittain EU:n rahoittama ja sitä toteutetaan yhteistyössä strategisten kumppaneiden kanssa. Tulos on

Lue lisää »
HIDROCOM srl JA LOGSET YHTEISTYÖHÖN ITALIAN MARKKINOILLA

Tiistai, 3. lokakuuta 2023 Logset Oy ja Hidrocom SRL ovat allekirjoittaneet jälleenmyyntisopimuksen Logsetin metsäkoneiden jakelusta italiankielisille alueille. Sopimus kirjoitettiin Austroforma-messuilla Stühleckissä, Itävallassa. LOGSET näkee Italian markkinat kasvun mahdollisuutena. Laaja tuotevalikoima soveltuu

Lue lisää »
Pascal Rety Logsetin myyntijohtajaksi

PASCAL RETY PALASI LOGSETIN MYYNTI- JA MARKKINOINTIJOHTAJAKSI Pitkän linjan Logset-mies, Pascal Rety, palaa takaisin Logsetille myynti- ja markkinointijohtajan tehtäviin. Yhteensä 13 vuoden historia Logsetilla saa jatkoa, kun Pascal lähtee kehittämään myyntiä.–

Lue lisää »