YHDESSÄ KOHTI KESTÄVÄMPÄÄ METSÄTALOUTTA .

Logset metsäkoneet ovat markkinoiden polttoainetehokkaimpia. Teimme parhaasta vielä paremman. Logset Hybrid on paras ratkaisu vihreään ja kestävään metsätalouteen. Logsetin avulla voit säästää polttoainetta tavalla, joka hyödyttää sekä sinua että ympäristöä.

VÄHEMMÄN CO2 PÄÄSTÖJÄ

Puhutaan todellisista säästöistä, niin polttoaineen kuin ympäristönkin näkökulmasta. Suuremmat puut tarkoittavat suurempia säästöjä. Suurimmissa kaadoissa puhutaan n. 60% pienemmistä hiilidioksidipäästöistä markkinoiden suurimpiin polttoainesyöppöihin verrattuna. Myös hiukkaspäästöissä ero on huikea, vaikkei sitä olekaan mitattu. Tiedämme, että erot ovat valtavia.

8H GTE Hybrid
8H GTE Hybrid

HUOMATTAVASTI VÄHEMMÄN HIUKKASPÄÄSTÖJÄ

Kuvittele diesel moottori, joka pomppaa tyhjäkäynniltä täysille kierroksille kymmenen kertaa minuutissa, 8-12 tunnin ajan päivittäin. Vertaa sitä moottoriin, joka käy tasaisesti 1200-1500 kierrosta minuutissa, ja jonka täytyy saavuttaa huippuvoimakkuus 90% harvemmin. Erot hiukkaspäästöissä näiden kahden moottorin välillä ovat huikeat.

Miten se toimii?

Hybridiharvesterissa on diesel moottori, sähkömoottori sekä superkondensaattorit. Kun harvesteri tarvitsee lisätehoa, sähkömoottori alkaa toimimaan. Kun diesel moottori ei tarvitse lisäpotkua, sähkömoottori toimii generaattorina ja lataa superkondensaattoreita.

Hybriditeknologia sopii harvestereihin hyvin. Diesel moottori käy tasaisesti 1100-1500 kierroksen minuuttitahtia, kun taas sähkömoottori hoitaa kaikki huipputehoa tarvitsevat hetket. Tehohuiput eivät täten rasita diesel moottoria kuljettajalle riittää tehoa tehoa tehdä monta asiaa samaan aikaan: liikuttaa konetta, operoida nosturia ja syöttää puuta. Hybridiharvesteri ei aseta kuljettalle rajoitteita. Voit käsitellä puuta niin tehokkaasti kuin osaat.

ISOT PUUT TUOVAT HYÖDYT ESIIN

Hybriditeknologian edut alkavat näkyä metsissä, jossa keskivertopuun koko on suurempi, kuin 250 dm3. Tämän takia hybridiharvesteria ei ole tarkoitettu pieniin harvennuksiin. Se on suunniteltu suurien puiden kaatoon ja päätehakkuisiin.