Nytt kartprogram lanseras under 2024

Måndag  11. Dec. 2023

Logset breddar sitt utbud av digitala lösningar för att kunna erbjuda högre effektivitet kombinerat med skonsammare avtryck i skogsbruket.

Projektet har delvis finansierats av EU och drivs i samarbete med strategiska partners. Slutresultatet är ett unikt kartprogram som förbättrar användningen av maskinens informationsflöde och ger föraren en snabb översikt över trädslag, virkesmängder samt deras placering. Snö, mörker och skiftesarbete orsakar inte längre bekymmer, eftersom föraren själv kan se vilka områden som redan är skotade och planera och optimera sina rutter. Som ett resultat kan skogsmiljön beaktas på ett mera ansvarsfullt sätt.

Logsets nuvarande digitala produktportfölj med maskinpositionering, produktionsuppföljning och maskinövervakning blir en förstärkt helhet tack vare det nya kartprogrammet och underlättar och effektiverar vardagen ytterligare för våra kunder. Programmet följer StanForD 2010 och lanseras under 2024.

SENASTE NYTT:

Nytt kartprogram lanseras under 2024

Måndag  11. Dec. 2023 Logset breddar sitt utbud av digitala lösningar för att kunna erbjuda högre effektivitet kombinerat med skonsammare avtryck i skogsbruket. Projektet har delvis finansierats av EU och drivs

Lue lisää »