SERVICE & RESERVDELAR

FULL SERVICE FÖR SKOGSMASKINER

Din maskin är så bra som din service är. Logset är byggd med service i åtanke, allt ska vara lättskött och lätt att reparera. Och naturligtvis är kvaliteten på konstruktionen på en nivå där du knappast behöver utföra några oväntade reparationer. Vår välutbildade servicepersonal tar väl hand om din Logset-maskin. Kontakta din lokala återförsäljare för att hitta ditt närmaste servicecenter.

MINDRE STOPPTID

Vi älskar den tid du spenderar med din fungerande Logset-maskin. Varje åtgärd, från Logsets produktdesign till årligt underhåll eller teknisk support, är till för att minimera den tid då din maskin behöver stå stilla.

ÄKTA
RESERVDELAR

När du använder officiella Logset-reservdelar kan vi garantera att dina dagliga rutiner går smidigt. Alla våra reservdelar är testade och godkända för att prestera på bästa sätt i våra maskiner. Kontakta din lokala återförsäljare för bästa service och reservdelar!

TEKNISK SUPPORT

Många problem kan enkelt lösas med ett telefonsamtal. Vår tekniska support finns här för dig. Din lokala återförsäljare kan lösa de flesta kända problem, och vår erfarna supportpersonal på vår Koivulahti-fabrik gör resten. Att hålla din maskin i gång är vår prioritet!

SERVICE

SERVICENÄTVERK

Logset service är tillgänglig i alla länder där det finns en certifierad Logset-återförsäljare. De viktigaste reservdelarna finns vanligtvis tillgängliga på ditt lokala servicecenter. Servicesamtal, årliga serviceavtal och garantianspråk hanteras vanligtvis av din lokala Logset-personal. 

SERVICEAVTAL

Årliga serviceavtal håller din Logset-maskin i bästa möjliga form.Serviceprogrammet minimerar risken för plötsliga driftstopp under de mest hektiska säsongerna.

SERVICE PÅ PLATS

Service på plats är tillgänglig i de flesta Logset-länder. Vanligtvis är det mest effektivt att utföra reparationer direkt på plats i skogen. Med proaktiv service och ett serviceavtalsprogram kommer din maskin att fortsätta köra med minsta möjliga problem.

SERVICECENTER

Välutrustade Logset-servicecenter finns över hela världen. Vår erfarna Logset-servicepersonal känner din maskin från topp till tå. De utför rutinunderhåll eller garantitjänster åt dig.

PARTS

ÄKTA LOGSET RESERVDELAR & FÖRSÄLJNING

Vi servar våra kunder med ett brett utbud av reservdelar. Från nya, äkta Logset-reservdelar till begagnade återbrukade delar till din 30-åriga Norrcar-skotare, vi har allt för dig. Vårt huvudlager & servicecenter i Vasa är hjärtat i vår reservdelsförsäljning. Din lokala återförsäljare har ett rejält lager av Logset-reservdelar, och vi levererar till våra återförsäljare varje vecka. Vår återförsäljare i ditt land finns där för dig.

Äkta Logset-delar garanterar att din maskin fungerar.

Filterpaket, skördarpaket, kranpaket… Med färdiga reservdelspaket är det lättare att hålla maskinen i gott skick.

Återbrukade reservdelar säljs i tre olika skick. Vi servar även äldre maskiner – oavsett vilken färg din maskin har.

RESERVDELS- & SERVICECENTER, VASA FINLAND

Vårt reservdels- och servicecenter finns i Vasa, Finland. Den välutrustade serviceanläggningen och reservdelslagret drivs med fler än 15 arbetare. Vi har cirka 4000 olika artiklar i lager inklusive nästan varenda Logset-del till de maskiner vi har i produktion. Genom att förlita oss på vårt eget lager säkerställer vi den bästa servicen för dig. Brådskande beställningar skickas vanligtvis några timmar efter beställning.

reservdelar

JUKKA NYHOLM

+358 50 397 7219
förnamn.efternamn[at]logset.com

ANDREAS VINBERG

+358 50 397 7217
förnamn.efternamn[at]logset.com

JYRI TROFAST

+358 50 443 4817
förnamn.efternamn[at]logset.com

LAURI RATILAINEN

+358 50 385 6139
förnamn.efternamn[at]logset.com

logistik

JONI JOENSUU

+358 50 397 7249
förnamn.efternamn[at]logset.com

ALEXANDER HAKALA

+358 50 397 7220
etunimi.sukunimi[at]logset.com