Logset

Ron Back, Logset's CEO

RON BACK ON LOGSETIN UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Logsetin talous- ja hallintojohtaja Ron Back on valittu yhtiön toimitusjohtajaksi ensi vuoden alusta alkaen. Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle siirtymä on luontainen askel yhtiön kehityksessä.

Ron Back (40) on työskennellyt Logsetin talous- ja hallintojohtajana vuodesta 2019 alkaen. Aiemmin hän on toiminut muun muassa VAMP by Schneider Electricin toimitusjohtajana.

– Nyt johdon tiimi alkaa olla kasassa. Peräsimessä on osaava ja nuorekas jengi, varatoimitusjohtajaksi nimitettiin samalla Pascal Rety. Kari Mikkilä kutsuttiin eläkepäiviltä kehittämään yritystä vuoden alussa, ja mies teki juuri sen, mitä tilattiin. Nyt on oikea aika siirtyä eteenpäin, ja kiitämme Karia kuluneesta, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Tapio Nikkanen.

– Poikkeuksellisista ajoista huolimatta olemme pystyneet kehittämään Logsetin liiketoimintaa. Olemme hyvässä markkina-asemassa vastaamassa esimerkiksi metsäteollisuuden ympäristökysymyksiin. Katsomme tulevaa positiivisin mielin maailmantilanteesta huolimatta, Ron Back kommentoi.