RON BACK ÄR LOGSETS NYA VD

29.11.2022

Logsets ekonomi- och administrationschef Ron Back har valts till bolagets vd från och med början av nästa år. När nuvarande vd går i pension är övergången ett naturligt steg i företagets utveckling.

Ron Back (40) har arbetat som Logsets ekonomi- och administrationschef sedan 2019. Tidigare har han bland annat arbetat som vd för VAMP på Schneider Electric.

– Nu börjar ledningsgruppen bli komplett. Vid rodret står ett kompetent och ungdomligt team, och Pascal Rety utsågs samtidigt till vice vd. Kari Mikkilä ombads i början av året att komma tillbaka från pensioneringen för att utveckla företaget, och det var precis vad han gjorde. Nu är det tid att gå vidare och vi tackar Kari för allt som han har bidragit med, säger styrelseordförande Tapio Nikkanen.

– Trots de speciella tiderna vi lever i har vi kunnat utveckla Logsets verksamhet. Vi har ett bra marknadsläge för att kunna tillgodose t.ex. skogsindustrins miljöfrågor. Vi ser på framtiden med ett positivt synsätt, trots världssituationen, säger Ron Back.

MER INFORMATION

LÄNKAR

SENASTE NYTT:

Nytt kartprogram lanseras under 2024

Måndag  11. Dec. 2023 Logset breddar sitt utbud av digitala lösningar för att kunna erbjuda högre effektivitet kombinerat med skonsammare avtryck i skogsbruket. Projektet har delvis finansierats av EU och drivs

Läs mer »
SKOGSMASKINERNAS WINDOWS 7-ENHETER UPPDATERAS

Tiistai, 7. marraskuuta 2023 Skogsbolagen kräver en Windows 10-kompatibel enhetsplattform för dataöverföring från början av år 2024. Gamla  Windows 7-baserade enheter bör uppdateras före årsskiftet för att undvika avbrott och rusning.

Läs mer »
Nya maskin färger

NYA MASKIN FÄRGER Logset meddelar om nya officiella färgsättningen på maskinerna. Logset firade 30 års jubileum förra året. Det uppmärksammades genom en black edition utgåva av både skotarna och skördarna. Det

Läs mer »